Ontvang cashback op je online aankopen

Bij cashbackxl kun je veel geld besparen op je online aankopen, omdat wij je geld teruggeven wanneer je in webshops geld uitgeeft. Omdat consumenten tegenwoordig veel dingen online afrekenen, kun je bij ons ook voor veel producten/diensten geld terugvragen.

Webshops die je geld opleveren
Er is een verscheidenheid aan webshops bij ons aangesloten. De bekendste webshops zijn online winkels waar je regelmatig producten koopt, zoals kleding en speelgoed. Er zijn dan ook enkele bekende webshops bij ons aangesloten die iedereen wel kent, zoals de C&A, Christine le Duc, Wehkamp en de V&D, maar ook webshops als die van de Bart Smit, CJP en Vistaprint. Op onze website kun je zoeken naar je favoriete webshop op welk gebied dan ook.

Korting op ieder gebied
Omdat er veel webshops bij ons zijn aangesloten, kun je geld terugvragen op allerlei soorten producten. We hebben deze onderverdeeld in de categorieën Fashion, Reizen, Telecom, Verzekeringen, Electronica en Overigen. Dit betekent dat je voor zowel een nieuw kledingsstuk als voor een Reisje naar de Malediven geld terug kunt krijgen. Iedere categorie is weer opgesplitst in subcategorieën, dus er is vrijwel altijd wel een mooie cashback beschikbaar. Kijk daarom voordat je iets online bestelt eerst even op onze site of je geld terug kunt vragen bij je aankoop.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*