Payroll inzetten voor uw bedrijf

Steeds meer organisaties, bedrijven en zelfstandige ondernemers kiezen voor payrolling. Wat betekent dat nu eigenlijk? Een bedrijf geeft de verantwoordelijkheid voor zijn werkgeverschap uit handen, en het personeel komt in dienst van het payrollonderneming. Het payroll bedrijf draagt het risico op doorbetaling bij ziekte en het is ook verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Het is mogelijk om één of meerdere werknemers op te verlonen via het payroll bedrijf. Zowel flexibele arbeidscontracten als vastere samenwerkingsverbanden zijn toepasbaar. En dan kan het gaan om reguliere medewerkers, als om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Is payroll voor mijn bedrijf geschikt?

Het payroll bedrijf neemt allerlei verantwoordelijkheden en verplichtingen van u over. De salarisadministratie, het ziekterisico, de pensioenopbouw, het wordt geregeld door het payroll bedrijf. De payroll medewerkers worden meestal volgens de NBBU-cao beloond. Hierdoor zijn flexibele als meer vaste arbeidsovereenkomsten mogelijk. In ieder geval betekent het dat de payrollmedewerker aanspraak kan maken op hetzelfde loon en dezelfde vergoedingen als uw eigen (niet-payroll) medewerkers. Natuurlijk, in een gelijke of gelijkwaardige functie. Dat is de zogenaamde inlenersbeloning.

Voordelen van het payroll

U heeft vele voordelen, als u gebruik maakt van een goed payroll bedrijf als Koers Oost Payroll. Denkt u aan:

  • Minder administratie;
  • Minder ondernemersrisico’s, doordat het payroll bedrijf het formele werkgeverschap overneemt;
  • Flexibiliteit in het medewerkersbestand;
  • Kostenbesparing, doordat u geen tijd meer hoeft te besteden aan de salarisadministratie, uitbetalingen, enzovoort;
  • En vooral: ontzorging. U kunt zich volledig richten op ondernemen, op dat waar u goed in bent.

Dit zijn de vele voordelen die een goed payroll bedrijf u kunnen bieden. Koers Oost Payroll werkt met een van tevoren vastgesteld uurtarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat het gaat kosten, De facturen worden per week verstuurd.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over payroll? Bekijkt u dan onze website!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*