Den Hartog Hilversum voor administratie en advies

Veel ondernemers vooral ZZP en MKB besteden hun administratie graag uit. Dat scheelt tijd, energie, zorgen. En ook fouten met fiscale gevolgen. Den Hartog is een modern administratiekantoor met een uitgebreide en allesomvattende dienstverlening en service. Behalve de boekhouding en IB en OB aangiften en jaarcijfers kan Den Hartog ook overzichten en prognoses uitdraaien, feedback, tips en coaching bieden. Veel klanten zijn kappers en horecaondernemers.

Een vast maandbedrag

Er is een all-in pakket voor 99 euro per maand voor 300 facturen per jaar. Starters kunnen beginnen met een kleiner en goedkoper pakket van 60 euro per maand voor 140 facturen per jaar. Daarvoor wordt op basis van deze omzet de boekhouding en algemene administratie gedaan, IB, OB aangiften geregeld en jaarcijfers geproduceerd. Verder heb je twee keer per jaar een gesprek. Daarnaast heb je digitaal inzicht in resultaten, gegevens en kunnen er prognoses worden gegeven.

Spreekuur

Voor vragen en nieuwe klanten organiseert Den Hartog Hilversum een spreekuur. Daarvoor kan je online een afspraak maken. Verder zijn er veel tips en adviezen op de eigen website te vinden. Den Hartog geeft 7 mogelijke valkuilen aan op het gebied van de administratie. Op verschillende onderdelen kunnen er fouten worden gemaakt als gevolg van verkeerde of ontbrekende informatie: (1)BTW (2) administratie (3) belastingkennis (4) aftrekposten (5) inzicht (6) tools (7) facturering.

Extra service en bereikbaarheid

Behalve de boekhouding of administratie kan Den Hartog meer aanbieden en overnemen. Zo wordt er ondersteuning op maat geboden met jaarlijkse gesprekken, overzichten, prognoses. Er is digitale inzage in de stand van zaken. Verder zijn er coachingsmogelijkheden. Ook kan Den Hartog Hilversum naast de gewone administratie ook de salarisadministratie doen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal maandelijkse loonstroken die worden uitgedraaid. Meer informatie is te vinden op de website. Den Hartog Hilversum bedient kleine en grotere ondernemers uit de regio Hilversum. Maar ook daarbuiten in de rest van Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*