Telefonie voor je medewerkers, welke opties zijn er?

Ben jij ondernemer en bezit je een bedrijf waarin veel medewerkers actief zijn? Het is dan belangrijk goed voor je personeel te zorgen of te wel het tevreden houden van je personeel. Het tevreden houden van je personeel is van essentieel belang bij een goede bedrijfsvoering. Tevreden personeel zal veel beter te werk gaan dan ontevreden personeel. Stel dat jij als ondernemer een omzet hebt van 50.000 euro per maand. Je hebt 4 man personeel in dienst die allemaal gebruik moeten maken van hun telefoon. Deze raken minder gemotiveerd waardoor je klanten verliest, je omzet daalt daarmee met 5.000 euro. Je gaat in gesprek en vraagt waarom dit komt, je krijgt als antwoord dat zij zich niet gewaardeerd voelen omdat ze zelf hun telefoonkosten moeten betalen. Als je deze werknemers dan allemaal 30 euro telefoonvergoeding geeft kost dit je 120 euro per maand. Dit kan echter wel resulteren in 5.000 euro meer omzet. Als je deze bedragen tegenover elkaar zet dan zie je dat het belangrijk is te investeren in personeel!

Hoe voorzie je personeel van telefonie

Er zijn verschillende manieren om je personeel te voorzien van telefonie. Het is voor jouw belangrijk dat je uitzoekt wat het meest geschikt is voor jou. Het is daarbij ook belangrijk om te vragen wat het personeel zelf fijn vind, je wilt hen immers tevreden houden. Je zou ervoor kunnen kiezen om een zakelijk abonnement van 30 euro per maand af te sluiten. Het nadeel is dat je aan vaste contracten vastzit, je moet dan dus zorgen dat deze persoon in dienst blijft. Een andere manier is het gebruik maken van prepaid sim only abonnementen. Hier kunnen de kosten bij veel bellen echter omhoog schieten. Je kunt ook een voorschot geven zodat zij zelf een telefoon kunnen uitkiezen, dit vergroot de autonomie!

Andere voordelen van prepaid

Het nadeel dat je aan vaste contracten vastzit kun je wegnemen door over te gaan op prepaid. Met een prepaid simkaart zit je niet vast aan financiële risico’s en kun je bellen zolang er beltegoed op je simkaart staat. Onverwachte telefoonrekeningen komen bij een prepaid abonnement dus niet of nauwelijks voor. Wanneer je naar het buitenland gaat en bang bent voor deze onverwachte kosten kun je het beste voor een prepaid simkaart kiezen. Wanneer je je prepaid simkaart op gaat laden, zal het saldo van je beltegoed binnen enkele seconden op je simkaart staan en kun je er gelijk gebruik van maken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*