NEO, dé blockchaintechnologie en digitale valuta van dit moment

Met NEO worden slimme contracten opgesteld. Niet alleen in Europa is NEO populair, deze nieuwe ontwikkeling slaat zeer goed aan in China. NEO gebruikt technologie om mensen onderling met elkaar te kunnen laten handelen, zonder dat daar extra toezicht voor nodig is. De afspraken die de mensen maken zijn heel betrouwbaar, veilig en kunnen op een gemakkelijke manier worden uitgevoerd. Dit maakt NEO voor veel mensen zeer aantrekkelijk. NEO was jaren geleden uitgevonden en had toen de naam ‘AntShares’. Twee jaar geleden, in 2017, is deze naam veranderd in NEO. Net als veel andere cryptocurrencies is het platform een open source-project.

NEO kopen op een eenvoudige manier
NEO kopen gaat erg gemakkelijk. Je maakt eerst een account aan, waarna je euro’s overmaakt naar jouw account. Vervolgens kan je het verhandelen voor de cryptovaluta NEO. Deze handelingen gaan razendsnel en je hebt direct NEO op je account staan zonder vertraging. Verschillende betaalmethoden maken het proces van betalingen zeer aangenaam. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor iDEAL en een bankoverschrijving. Echter, per bank is het verschillend wanneer de euro’s op jouw account aankomen. Ook de betaalmethode kan invloed hebben op de snelheid van betalingen.

Jouw persoonlijke wallet
De prijs van NEO verandert doorlopend en de bestelling die je doet, wordt om deze reden meteen verwerkt als je deze hebt geplaatst. Je ontvangt bij het aanmaken van een account een persoonlijke portemonnee die je digitaal kunt beheren. De wallet hoort bij jouw account en jij bent de enige die hier toegang tot heeft. Je hoeft dus niet speciaal een wallet aan te maken, of door een procedure te gaan om een wallet te kunnen ontvangen. De wallet bevat een adres waarnaar je jouw saldo kunt verzenden. Het is ook mogelijk om NEO naar andere portomonee’s te sturen. Wanneer je geld niet direct wilt uitgeven en even wilt bewaren, kun je dit ook gemakkelijk doen in je wallet.

Beveiliging wallet
Je wallet kan zeer goed worden beveiligd waardoor je jouw munten met zekerheid veilig kunt opslaan. Door middel van apparaatbeheer kunnen onbekende apparaten nergens toegang krijgen tot jouw account en wallet en weet je zeker dat je overal ter wereld veilig kunt handelen in cryptomunten. Dit geeft je naast een gerust gevoel, veel vrijheid en onafhankelijkheid. Jij bepaalt wanneer en waar je zaken wilt doen en daarbij heb je de garantie dat het op een veilige manier gebeurt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*